Falimentul si lichidarea judiciara

Lichidarea judiciara este o forma comuna de insolventa. Lichidarea unei companii rezulta in urma preluarii controlului de catre lichidator asupra companiei si a activelor sale.

Ca lichidatori judiciari, garantam competenta practicienilor nostri privind procedurile de lichidare. In aceasta etapa procedurala se urmareste in special adoptarea de masuri urgente si necesare pentru a proteja bunurile care fac obiectul procedurii falimentului.

Lichidatorul judiciar are in vedere actiunile care constituie indicatorii de eficienta a procedurii de insolventa: maximizarea averii debitoarei, scurtarea duratei procedurii si cresterea gradului de acoperire a creantelor creditorilor.

Creditorii si reprezentantii actionarilor se bucura de o atentie egala din partea lichidatorului judiciar. Respectam strict normele procedurale in cadrul activitatilor desfasurate in afara instantei  – realizarea atributiilor legate de notificari, inventarierea, evaluarea si valorificarea bunurilor.

Incercam sa maximizam valoarea averii debitorului, actionand pentru anularea sau desfiintarea actelor juridice care provoaca pierderi debitorului, desfasurand toate actiunile legale pentru recuperarea sumelor datorate de debitorii debitorului.

Se incearca parcurgerea rapida a tuturor etapelor procesuale in vederea valorificarii cat mai rapide a bunurilor si distribuirii sumelor obtinute catre creditori.